Etiquetes

Aquesta setmana he tingut el plaer de compartir micro amb el periodista i director i cap d’informatius de Ràdio Sant Boi, en Josep Pallarés!

Per escoltar l’entrevista, cliqueu en el reproductor:
Ir a descargar

Cada programa gira al voltant d’emocions, de sentiments, per això, ens agrada conèixer de primera mà, qui i com son els convidats que ens acompanyen cada setmana!  Hem parlat de la seva infantessa,  de la teva família, el seu entorn… dels col·legis on va anar… Fins arribar a quan i com va decidir estudiar periodisme!

Es vaig llicenciar com a periodista a la UAB a l’any 1986. Abans va treballar o col·laborar al Diari de Barcelona, la revista juvenil J20, El Llobregat, El Mundo Deportivo, i a les revistes locals: Cap de La Vila, i Nas de Barraca.

En Josep va començar a Radio Sant Boi a l’any 1984 col·laborant a l’Informatiu “Carrer Major” i al programa de música catalana, “Per esmorzar catalana”. A 1986 va entrar a formar part de la plantilla de la ràdio per fer informatius i retransmissions esportives.

Retransmissió partit rugbi U.E.S.

En retransmissions esportives, en Josep es va especialitzar en Rugbi. Ens comenta que possiblement va ser el primer periodista en retransmetre partits de rugbi en català a la temporada 1988-89.

Albert Malo i Josep Pallarés

La seva implicació amb el Rugbi ha estat molt important en la seva vida i ens ha parlat amb molt d’afecte de les retransmissions d’aquells partits!

També hem parlat de les seves aficions… la muntanya, fer excursions, la natura, la cuina, la poesia,  la guitarra… I molt més que descobrireu al llarg de l’entrevista!

Facebook Ràdio Sant Boi
Web Ràdio Sant Boi

Abans de començar l’entrevista, hem fet un passeig per el Carrer Agramunt, on Josep vivia de petit!

Moltes gràcies Josep! Ha estat un enorme plaer conèixer i conversar amb tu! Ets  una persona molt entranyable!! Et desitjo el millor!

A totes les persones que ens acompanyeu cada setmana, gràcies!! Fins la propera! Ens veiem per les ones!!

© Paky López
“Jo soc Sant Boi”